Skal du have udført slamsugning af din kloak eller brønd? Så lad vores slamsuger ordne den for dig. Hos Benny's Container Transport A/S har vi stor ekspertise med at rense stoppede kloakker og brønde, og vi udfører altid arbejdet i høj kvalitet. Vi arbejder for både private, erhverv og kommuner i blandt andet Grindsted, Billund, Give og omegn.

Fokus på at levere kvalitet og god service

Man anvender slamsugning til at suge snavs, skidt og møg ud af kloakrør og brønde. Det kan være i forbindelse med almindelig vedligeholdelse, ved lugtgener og ved forstoppelse.

Vi både suger og spuler kloakken, så fedt, slam og andre faste materialer bliver renset væk. Vi anvender en specialvogn til renseopgaven. Vi tømmer også tanke, bassiner og lignende, ligesom vi også kan tømme kældre og skakte for vand.

Vi har den fornødne erfaring og ekspertise til at løse alle slamsugningsopgaver hurtigt og effektivt, og vi har altid fokus på, at vi skal levere sikre og fleksible løsninger til vores kunder. Samtidig har vi fokus på at levere en god og hurtig service.

Hvad koster en slamsuger?

Vores priser for en slamsuger afhænger af flere faktorer, herunder omfanget af spulingen. Dertil kommer, om der er tale om en akut opgave lørdag aften, eller om vi blot skal komme hurtigst muligt. Dog kan du altid forvente kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris.

Kontakt os i dag for at bestille slamsugning

Du er velkommen til at få en snak om, hvordan vi kan hjælpe, hvis du for eksempel oplever lugtgener, usædvanlige lyde eller tilstoppede rør. Kontakt os for at høre nærmere og for at få et uforpligtende tilbud på slamsugning.​

Kontakt os

Vi ser frem til at klare din opgave. Kontakt os via formularen her.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Følg med på Facebook​

– og få et indblik i vores hverdag.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Firmainformation

Benny's Container Transport A/S​

Tårnvej 55 7200 Grindsted

CVR-nummer: 16160873

Kontakt os

phone-color Ring: +45 2069 0145

mail-color_alt  E-mail: bct@email.dk

Indhent et tilbud.

© 2022 Benny's Container Transport. Alle rettigheder forbeholdes.